Miten poistan tilini käytöstä?
Voitte tehdä sen itse, Profiili-sivulla.
- Avatkaa tilinne Profiili.
- Rastittakaa Poista tili käytöstä ja tallentakaa.
Mitä käytöstä poisto tekee
- Uusia tilauksia ei voi tehdä eikä teille lähetetä sähköposteja.
- Tietonne eivät ole enää meidän käytettävissämme.
- Laskut ja maksutiedot säilytetään niin kauan kuin kirjanpitolaki edellyttää.
Milloin se evätään
- Saldo on negatiivinen. Maksakaa avoin summa ensin ja poistakaa tili sitten käytöstä.
- Saattakaa avoimet tilaukset ja reklamaatiot loppuun ennen käytöstä poistoa; käytöstä poistettu tili ei voi seurata niitä.
Palataksenne takaisin kirjoittakaa meille tilin sähköpostiosoitteesta, niin otamme sen uudelleen käyttöön.