Kuidas oma kontot deaktiveerida?
Saate seda ise teha, menüüs Profiil.
- Avage oma kontol Profiil.
- Märkige Deaktiveeri konto ja salvestage.
Mida deaktiveerimine teeb
- Uusi tellimusi ei saa vormistada ja kirju Teile enam ei saadeta.
- Teie andmed muutuvad meile kättesaamatuks.
- Arveid ja maksekandeid säilitatakse nii kaua, kui raamatupidamisseadus nõuab.
Millal seda ei lubata
- Saldo on negatiivne. Katke kõigepealt võlgnevus, seejärel deaktiveerige.
- Lõpetage enne deaktiveerimist avatud tellimused ja pretensioonid; deaktiveeritud konto ei saa neid jälgida.
Tagasi tulemiseks kirjutage meile kontol olevalt e-posti aadressilt ja me aktiveerime selle uuesti.